“Babagjyshi” i verës shpërndau televizorë të vjetër te 50 shtëpi dhe askush s’e di pse

18 gusht 2019 | 12:35

Ngjante me festë Krishtlindjesh, përveç faktit se ishte muaji gusht dhe të vetmet dhurata që shpërndante “babagjyshi” ishin televizorë. Për të mos u identifikuar edhe vetë ai gjithashtu mbante në kokë një televizor. Banorët e më shumë se 50 familjeve në qarkun në Virxhinia u zgjuan fundjavën e shkuar me një televizor në verandën e shtëpive të tyre. Policia filloi të marrë raportime në lidhje me TV-të. “Të gjithë filluan të dilnin nga shtëpitë e tyre, të shëtisnin nëpër lagje duke parë TV në pragjet e dyerve të shtëpive”, ka pohuar Jeanne Brooksbank, i cili jeton në lagjen Hampshire.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Naser Januzi nga Barileva e Prishtinës është një biznesmen i…