Banesa me vetëm 10 metër katrorë e që i plotëson të gjitha kushtet

13 dhjetor 2018 | 15:46

Në qytetet e mëdha, të blesh ose të marrësh me qira një banesë po bëhet gjithmonë e më e vështirë.

Londra është një nga qytetet më të shtrenjta në planet.

Për këtë arsye, shumë njerëz tentojnë që të marrin banesa të vogla, si kjo garsionere në foto.

Ajo është shtëpia më e parë në rrjetet sociale në Londër dhe kushton 250 mijë sterlina.

Ajo është vetëm 10 metër katrorë.

1

2

4

5

6

7

8

10

9

3

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas një remonti kompleks, “Njësia B1” e Termocentralit “Kosova B”…