Beqaj, vizitë zyrtare në Maqedoni

13 shkurt 2018 | 16:50

Ministri i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, të mëkrëun do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë, ku do të ketë takim bilateral me ministrin e Ekonomisë të Maqedonis, Kreshnik Bekteshi.

Gjatë kësaj vizite ministri Beqaj do të takojë edhe drejtorin e Bankës Botërorë për Kosovë dhe Maqedoni, Marko Mantovanelli, si dhe do të vizitojë pilot projektin e Bankës Botërore për Qendrën Inovacionit në Shkup.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rektori i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, Bajram Kosumi me…