Besart Elshani shpall të pavlefshme

16 tetor 13:46

Besart Elshani shpall të pavlefshme diplomën shmlt “11 Marsi ” Prizren.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Muhamed Xhibo shpall të pavlefshme certifikatën , 3 dëftesat dhe…