Besnik Tahiri në Mitrovicë kërkon votën për AAK-në, thotë se Haradinaj është personi i duhur për president

04 shkurt 19:19

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Besnik Tahiri, në tubimin elektoral në Mitrovicë ka theksuar se është i nderuar që sot është në qytetin që, ish-kryeministri Ramush Haradinaj dhe Aleanca, nuk ka ndalur dhe nuk ka kursyer asnjë energji për ta mbështetur, edhe kur kanë qenë në opozitë, por edhe kur e kanë udhëhequr qeverinë.

Ai ka kërkuar mbështetje nga qytetarët e Mitrovicës për Ramush Haradinajn president.

“Në vëmendjen e juaj dua ta sjell vetëm një çështje, në këto zgjedhje nuk jemi duke garuar për pushtet, por po garojmë për shtet. Këtë shtet historikisht qe 21 vite e mbron, e forcon, e shtynë përpara njeriu që e kemi në ballë, Ramush Haradinaj, dhe subjekti politik që e mban numrin 135”.

“Në qytetin e minatorëve, në qytetin që ka qenë, jo vetëm bosht i zhvillimit industrial me “Trepçën” me Stan Tërgun, por në qytetin që ka qenë vatra e kulturës, vatra e njerëzve të ditur të cilët i kanë dhënë shumë këtij vendi”.

“Në këto zgjedhje kërkoj nga ju që të lidheni me numrin 135, që të mbështesni kandidatin tonë që e mbron shtetin dhe që është dëshmuar se nuk vrapon pas pushteti, të lidheni me ne, në mënyrë që t’ia japim vendit një lider, një president unifikues”, ka thënë Tahiri.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Prishtinë, 4 shkurt 2021 - Kryetari i Partisë Demokratike të…