Bideni i kërkon Kongresit ta largojë taksën për gazin, së paku për tre muaj

23 qershor 08:49

oe Biden, president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës i ka bërë thirrje Kongresit që ta pezullojë taksën federale të gazit për tre muaj.

Permes një postimi në Facebook, Biden ka thënë se kompanitë e naftës duhet të rrisin kapacitetin e tyre të rafinimit nëpër stacionet e karburantit.

Kjo në mënyrë që të ulet çmimi i naftës.

Në botë janë duke u parë çmime të larta të gazit si dhe të naftës.

Rrjedhimisht edhe produktet ushqimore kanë shënuar rritje të ndjeshme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një samit mes krerëve të BE-së dhe liderëve të Ballkanit…