Bie nga funksioni ‘Facebook’-u dhe ‘Instagram’-i

13 mars 18:12

Gjiganti i rrjeteve sociale “Facebook”-u si dhe “Instagram”-i kanë rënë nga funksioni.

Përdorues të këtyre dy medieve sociale, janë duke u ballafaquar me probleme duke mos pasur mundësi të qasjes në llogaritë e tyre.

Ky problem sipas raporteve është hasur më shumë në zonën e Evropës.

Lajme të sponsorizuara