Bien “Facebook”-u, “Instagram”-i dhe “Whatsapp”-i

14 prill 14:21

Sipas “Russia Today”, shërbimet e “Facebook” po përjetojnë vështirësi teknike, me përdoruesit në Evropë, Malajzi dhe disa pjesë të SHBA-ve që raportojnë mungesën e qasjes në “Facebook”, “Instagram” dhe “Whatsapp”.

Problemet janë vënë re edhe në Shqipëri. Nuk ka ende sqarime se çfarë ka ndodhur me këto platforma./tch/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Golden State Warriors e nisi mbarë pjesën më të bukur…