Blerta Statovci, shpall të pavlefshme dokumentet e shkollës së mesme

15 maj 14:25

Blerta Statovci, shpall të pavlefshme dokumentet e shkollës së mesme “Don Bosko” Prishtinë, nga viti I, II, III si dhe Diplomën.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Britanisë së Madhe, Rishi Sunak e ka krahasuar…