Brendi vendore që ka thyer kufijtë ndërkontinentalë!

12 mars 2021 | 15:31

Jaffa Champion është prodhim vendor, por që ka thyer tregjet ndërkontinentalë me shijën dhe prezencën e tij.

E gjithë kjo falë cilësisë së mirë që ka ky brend, freskisë dhe llojllojshmërisë në paketime e shije.

Mbi të gjitha, përmbajtja e lartë e frutave dhe shumëllojshmëria në shije, bëjnë që Jaffa Champion të kategorizohet si pije frutash me shije fantastike dhe unike. Por jo vetëm kaq, nga konsumimi i lëngjeve të brendit Jaffa Champion ju përfitoni shumë benefite shëndetësore si: prezencë të lartë e vitaminës C dhe vitaminës A, bakër, kalcium, hekur, magnez, kalium, zink, fosfor etj.

Zgjedh Jaffa Champion, zgjedh lëngun më të mirë për shëndetin tuaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka pranuar…