Bulliqi përuroi ndriçimin publik në shtatë rrugë të Dumnicës

01 mars 2021 | 20:24

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, bashkë me drejtorin e Shërbimeve Publike, Fevzi Jetullahu kanë përuruar rrjetin e ndriçimit publik në disa rrugë të fshatit Dumnicë.

Në kuadër të investimeve në rregullimin e infrastrukturës dhe ofrimit të shërbimeve publike për qytetarët, në shtatë rrugë të fshatit Dumnicë është realizuar projekti i ndriçimit publik në një gjatësi të përgjithshme prej 7.3 km.

Me rastin e përurimit të rrjetit të ndriçimit publik në rrugët e Dumnicës, kryetari Bulliqi tha se në kuadër të investimeve kapitale, gjatë këtij viti do të investohet në projektet që kanë të bëjnë me sigurinë e qytetarëve.

“Realizimi i këtij projekti dhe projekteve të tjera të ndriçimit publik ndikojnë drejtpërdrejt në sigurinë e qytetarëve”, tha kryetari Bulliqi.

Përveç ndërtimit të rrjetit të ndriçimit publik në Dumnicë, gjatë këtyre ditëve është bërë edhe ndërrimi i 68 trupave të ndriçimit publik në shtatë rrugë të qytetit në Podujevë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ka përfunduar takimi mes përfaqësuesit Special të BE-së për dialogun…