Burri më i gjatë dhe gruaja më e shkurtër në botë pozojnë bashkë

30 janar 10:49

Burri më i gjatë dhe gruaja më e shkurtër në botë janë takuar së bashku në Egjipt për të realizuar një fotografi mbresëlënëse.

Sulltani Kosen, 35 vjeç, nga Turqia është njeriu më i gjatë në botë me një gjatësi prej 2.5 metrash.

Dhe Jyoti Amge, 24 vjeç, nga India, është quajtur gruaja më e shkurtër dhe është vetëm 60 centimetra. Të dy u futën në rekordet Gines në vitin 2011.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Burri më i gjatë dhe gruaja më e shkurtër në…