Candice, një vajzë seksi

10 tetor 11:23

Candice Swanepoel ka pozuar me bikine derisa ka folur se si ajo ishte larguar nga Afrika e Jugut në moshën 16-vjeçare për të vazhduar modelimin. “Afrika është një pjesë në zemrën time”, ka thënë ajo.

Candice Swanepoel është një prej supermodeluesve më të paguara në votë e cila udhëton çdo vit në linjat Nju Jork-Paris-Milano. Por, shtëpia ku asaj i flenë zemra është për linjën “Tropic Of C” nga Afrika e Jugut.

Në një legjendë tepër prekëse, biondja bukuroshe ka biseduar edhe për kohën se kur ajo e la atdheun si një 16-vjeçare për ta vazhduar karrierën në modelim. E vendi i saj i mungon asaj shumë.

“Një letër dashurie për Afrikën”, ka filluar ajo. “E kam lënë Afrikën e Jugut kur isha 16-vjeçare për ta vazhduar karrierën time, por kurrë nuk e kam lënë. Ju nuk zgjidhni për të jetuar në Afrikë, por Afrika jeton në ju dhe me mua Afrika është çdo ditë”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Candice Swanepoel ka pozuar me bikine derisa ka folur se…