Çfarë ndodh nëse nuk e përdorni ‘Facebook’-un për një javë?

27 qershor 12:49

Të përdorësh rrjetin social “Facebook” tashmë është bërë një trend, që rrallë ndokush i shpëton, sidomos në radhët e të rinjve. Por, çfarë ndodh nëse nuk e përdorni “Facebook”-un për një javë?

Sipas një studimi të kryer në Danimarkë, nëse nuk e përdorni këtë rrjet social, lumturia jonë shtohet. “Happy Rechearch Institute” ka dalë në përfundimin se nëse nuk qëndrojmë në “Facebook”, mërzia ikën.

Gjatë studimit rezultoi se 81% e personave që për një javë nuk përdorën “Facebook” ishin më të lumtur, ndërsa kjo përqindje vinte në rritje me kalimin e ditëve.

Tjetër është se me mbajtjen larg të rrjeteve sociale, shtohet edhe përqendrimi në të lexuar dhe në të mësuar.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ende zero pikë për Mick Schumacher këtë sezon të Formula…