“Çmime speciale me rastin e hapjës së pikës më të re të Petrol Company’

09 korrik 2024 | 14:53

Këtu mund ta blini sot naftën dhe benzinën më të lirë në Prishtinë.

Naftën dhe benzinën më të lirë në Prishtinë sot mund ta blini vetëm në pikën e re të Petrol Company e cila gjenden në mes të rrugës transit që shpie nga Dragodani në  zonën Industriale në Prishtinë, më saktësisht ngjit më servis Zhushi.

Sot në këtë pikë të re të shitjes së derivateve ju mund të furnizohuni më naftë dhe benzinë  me çmim vetëm prej 1.29 euro.

Petrol Company është kompania më e vjetër e shitjes më pakicëe derivateve në vendin tonë dhe është 100 % më kapital vendor.

Petrol Company tashmë dallohet dukshëm nga të gjitha kompanitë tjera për shitje të derivateve cilësore, pasi që derivatete marra në Petrol Company vetura juaj bën deri 30 % më shumë kilometra se sa derivatet e kompanive tjera.

Përpos shitjes së derivateve në të gjitha pikat e Petrol Company gjendet edhe marketet të cilat janë shumë të furnizuara si më produkte ushqimore, ashtu edhe me aksesorë të ndryshëm për veturën tuaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shtabi teknik i Përfaqësueses U20 të Kosovës në hendboll, që…