Debat Publik nga Kompania “Bllok Group” Sh.p.k. Strazhë

12 qershor 2024 | 13:44

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 08/L-181 për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis, Neni 16, pika 4, Kompania “Bllok Group” Sh.p.k. Strazhë, Novobërdë, në bashkëpunim me Ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe komunën organizojnë:

DEBAT PUBLIK

Për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për fabrikën e prodhimit të bazës së asfaltit në Koretishtë, Novobërdë.

Njoftohet publiku i interesuar se më datën 31.07.2024 në ora 10:00  në hapësirat e shkollës SHFMU “Petar Petroviç Njegos” fshati: Kufca e Epërme, Komuna e Novobërdës, do të organizohet  debat publik nga Kompania “Bllok Group” Sh.p.k. Strazhë, Novobërdë, në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe Komunën.

Debati Publik do të organizohet edhe në mënyrë virtuale në platformën ZOOM

https://us05web.zoom.us/j/2693380475?pwd=ZEpzTUNmaHlTRVN3VXZqRU5kaXRTUT09;
passwordi:  BBqP2x

Në linkun e mëposhtëm  mund të gjeni raportin e VNM-së  për Kompaninë “Bllok Group” Sh.p.k. Strazhë, Novobërdë, për fabrikën e prodhimit të bazës së asfaltit në Koretishtë, Novobërdë.

https://mmphi.rks-gov.net/Document/Announcements?type=2

Në emalin e mëposhtëm mund të dërgoni komentet lidhur me projektin  [email protected]

Pjesëmarrja e juaj na ndihmon ne implementimin e projektit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Havier Solana, me rastin e…