Debat Publik nga Kompania “Palma” Sh.p.k. Gjilan

11 qershor 2024 | 11:12

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 08/L-181 për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis, Neni 16, pika 4, Kompania Palma” Sh.p.k Gjilan, në bashkëpunim me Ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe komunën organizojnë:

 DEBAT PUBLIK

Për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedispër fabrikën e prodhimit të mobileve në Shillovë, Gjilan.

Njoftohet publiku i interesuar se më datën 31.07.2024 në ora 11:00  hapësirat e shkollësSHFMU  “Abdullah Tahiri” në fshatin Malishevë komuna e Gjilanit, do të organizohet  debat publik nga Kompania “Palma” Sh.p.kGjilan, në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe Komunën.

Debati Publik do të organizohet edhe në mënyrë virtuale në platformën ZOOM

https://us05web.zoom.us/j/7012651943?pwd=JsyiMPR68pjZDwwrm2Z53eU1x9TEbu.1

Meeting ID: 701 265 1943

Passcode: 123456

linkun e mëposhtëm  mund të gjeni raportin e VNM-së për Kompaninë “Palma” Sh.p.k Gjilan,për fabrikën e prodhimit të mobileve në Shillovë, Gjilan.

https://mmphi.rks-gov.net/Document/Announcements?type=2

Në emalin e mëposhtëm mund të dërgoni komentet lidhur me projektin  [email protected]

Pjesëmarrja e juaj na ndihmon ne implementimin e projektit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Frika nga ndonjë rritje e madhe e së djathtës ekstreme…