Debat Publik nga Kompania “Yildirim Energy Europe Kosovo”

15 maj 2024 | 11:34

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 08/L-181 për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis, Neni 16, pika 4, “Yildirim Energy Europe Kosovo” Sh.p.k Gllogoc në bashkëpunim me Ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe komunën organizojnë:

DEBAT PUBLIK

Për Raportin e Vlerësimit të  Ndikimit në Mjedis për parkun solar fotovoltaik, “Feronikeli 2”me kapacitet 9.96 MWp në ZK Çikëtove e Vjetër dhe Dobroshec, Drenas.

Njoftohet publiku i interesuar se më datën 03.07.2024 në ora 09:30  në objektin e komunës se Drenasit, do të organizohet debat publik nga Kompania “Yildirim Energy Europe Kosovo” Sh.p.k Gllogoc në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe Komunën.

Debati Publik do të organizohet edhe në mënyrë virtuale në platformën ZOOM

https://us04web.zoom.us/j/4549344495?pwd=GbKcoccSWx39F3e8QF7PsAkCM3bvK6.1

Meeting ID: 454 934 4495

Passcode: Aela2019.

Në linkun e mëposhtëm  mund të gjeni raportin e VNM-së për Kompaninë “Yildirim Energy Europe Kosovo” Sh.p.k Gllogoc për parkun solar fotovoltaik, “Feronikeli 2”me kapacitet 9.96 MWp në ZK Çikëtove e Vjetër dhe Dobroshec, Drenas.

https://mmphi.rks-gov.net/Document/Announcements?type=2

Në emalin e mëposhtëm mund të dërgoni komentet lidhur me projektin  [email protected]

Pjesëmarrja e juaj na ndihmon ne implementimin e projektit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjatë qëndrimit në Armeni ku po merr pjesë në takimet…