Dëmi që shkaktojnë video-lojrat e dhunshme

07 janar 2018 | 13:37

Sipas studimit, ata që luajnë lojra të dhunshme janë pa emocione në situata jo të zakonshme dhe nuk kanë dhembshuri për të tjerët.

Është thënë gjithmonë se video-lojrat e dhunshme rrisin agresivitetin dhe sjelljen antisociale te lojtarët. Por, sipas një studimi të fundit, është edhe më keq sesa kaq.

“British Psychological Society” thotë se video-lojra të tipit “Call of Duty” ndikojnë në aftësinë e trurit për të përpunuar emocione bazike njerëzore.

Top Channel

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Klinikën e Kardiokirurgjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës…