Deputetët nuk miratojnë propozimin e Veselit për heqje të mëditjeve

30 mars 2018 | 19:27

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli propozon që t’u hiqen mëditjet deputetëve që nuk kanë qenë në seancë.

Por propozimi i Veselit nuk mori votat e shumicës së deputetëve të Kuvendit.

Veseli në këtë seancë ku janë votuar një mori ligjesh ka numëruar edhe ditët që kanë kaluar në Kuvend ku sipas tij, për 63 ditë në seancë kanë qëndruar 25 ditë. /kp/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Labinot Vata, avokat Zvicra (dhe të gjithë shtetet e BE-së)…