Deputeti i PDK-së kërkon sqarim për paralajmërimet për shkarkimin e Bordit të AKP-së

27 maj 10:55

Deputeti i PDK-së Ferat Shala, ka kërkuar sqarime nga Qeveria në lidhje me paralajmërimet për shkarkimin e bordit të AKP-së.

Ai ka deklaruar se për këtë vendim duhet që të ketë edhe arsyetim të qartë.

“Nëse gjatë debatit ka dal një e vërtet shqetësuese se e-mail i kryeministrit që i drejton Bordit të AKP-së për ndërprerjen e këtij institucioni, unë kam kërkuar raport shtesë nga AKP-ja sepse kryeministri në platformën e vet e ka ndalimin e shitjeve të aseteve. Unë kërkojë mirëkuptim dhe nuk ju them mos e shkarkoni Bordin, por jepni arsyeshmërinë reale dhe do të ishte mirë se a ka pasur informacion për ndërprerjen e aseteve”, u shpreh Shala.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri nuk është…