Derri i egër shqyen gishtin e burrit 53-vjeçar

14 janar 2018 | 14:38

Një burrë ka përshkruar momentin e tmerrshëm kur u kafshua nga një derr i egër derisa po ecte me qenin e vet në pyllin e Dekanit.

Clive Lilley u shqye nga derri kur po shëtiste qenin e vet të racës ‘Labrador’. Derri doli nga zonat e ulëta ku qëndron dhe kafshoi gishtin tregues të dorës së tij të djathtë gjatë sulmit në Lydney.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pasaporta e Kosovës në radhitjen e fundit ndërkombëtare të fuqisë…