DIASPORA VAZHDON ME SUKSESE, ILIR SINANI HAP MARKETIN “MOLLA” NË HAAG TË OBERBAYERN TË GJERMANISË

13 shtator 12:23

Me rastin e hapjes së Marketit “Molla”, në qytetin Haag në Oberbayern, ju falenderoj të gjithëve për pjesëmarrje, posaçerisht znj. Elisabeth Schätz – Kryetare e Komunës së qytetit Haag, z. Arten Hanku – Konsull Gjeneral i Republikës së Shqipërisë, z. Rexhep Demiri – Konsull Gjeneral i Maqedonisë veriore, si dhe të gjithë biznismenëve shqiptarë në Gjermani, z. Vllaznim Kelmendi, z. Burim Hazrolli, z. Lulzim Maliqi, z. Artur Gashi dhe z. Claudius Artz.

Është kënaqësi dhe njëkohësisht krenari të bëjmë promovimin e produkteve ushqimore të vendit tonë Kosovës, edhe në Gjermani. Uroj dhe shpresoj në të ardhmen të kemi më shumë Markete të tilla, ku shqipëtarët të ndihen më afër vendit dhe traditës së tyre.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ismet Sylejmani Sot 30 vjet Kosova nisi ndryshimin e sajë…