Do habiteni/Greta Koçi e thotë një herë e mirë si e do burrin (FOTO)

30 shtator 2019 | 13:44

Ajo është një nga këngëtaret me të dashura të publikut, por gjithmonë ka qenë e rezervuar sa i përket jetës private, çka e ka shtuar edhe më shumë kuriozitetin e publikut.

Teksa i është përgjigjur pyetjeve të fansave, këngëtarja më në fund ka treguar cilësitë që duhet të ketë bashkëshorti i saj i ardhshëm dhe e nis fjalinë duke thënë se e do shumë të pasur.

“Shumë të pasur, por nga mendja. Pasurinë e bëjnë njerëzit dhe aftësitë e tyre. Unë jam njeri që çmoj shumë zemrën, të qenurit njeri, çmoj shumë njerëzit punëtorë dhe të aftë në profesionet e tyre. Çmoj shumë njerëzit që të respektojnë dhe dinë të të duan pastër dhe pa interes. Pasuria në vlera monetare pa këto që ju përmenda për mua vlen 0”, përgjigjet Greta.

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Komunës së Prishtinës, njëherësh kandidati për deputet nga…