Dola me ble gjëra ushqimore, por u bëra taksiste

16 shtator 00:01

Në Gjilan është një grua që punon si taksiste. Ajo ka mbështetjen e familjes në ushtrimin e këtij profesioni, por jo rrallë është paragjykuar nga të tjerët.

“Kisha me shku me marr harç deri te marketi me veturë. Kom harru mi ja heq reklamën dhe rastësisht ma qiten dorën disa udhëtarë dhe i morra nga kureshtja”, tregon Vlora Veseli.

Ajo rrëfen një rast me dy udhëtare që flisnin me njëra-tjetrën për taksisten.

“Ishin dy femra dhe njëra po i thotë tjetrës se dita e kiametit është afër pasi femrat kanë fillua me punua taksi”, deklaron Veseli.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Djali i Adem Mikullovcit, aktorit që vdiq sot, nëpërmjet një…