Dr. Shahadije Xhemaili shpall të pavlefshme licenën e punës me numër: KO-02633-02-39

05 nëntor 11:13

Dr. Shahadije Xhemaili, me numër personal: 1015408100, e lindur me 02.05.1961 në Ferizaj, shpall të pavlefshme Licencën  e Punës me numër: KO-02633-02-39, të lëshuar nga Ministria e Shëndetësisë – Bordi Qendror për Rexhistrim dhe Licencim.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot në orën 11:30, do…