Poezi nga poeti Fahredin Shehu

DURIMI Pashë shumë besimtarë në stacion treni ata që më shumë i besojnë itinerarit të kompanisë sesa ata që në kisha dhe xhamia i luten Zotit t’ua sjellë një biçikletë për çunin parashkollor dhe ata të cilët i besojnë vetes më shumë se hijes që s’u ndahet as atëherë kur nata erret e dita mbushet … Continue reading Poezi nga poeti Fahredin Shehu