Dy bashkëthemeluesit e organizatës ‘Edhe unë dua të jetoj’ nderohen nga kryetari i Deçanit

02 dhjetor 15:49

Me motivacionin “Për kontributin e dhënë në ndihmë familjeve në nevojë, në ndërtimin e shtëpive si dhe ndihmë personave të sëmur për shërim brenda dhe jashtë vendit”, sot kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj ka nderuar dy bashkëthemeluesit e organizatës ‘Edhe unë dua të jetoj’, prof. Muharrem Likaj, dhe Avdullah Bytyqi, të cilët sipas Ramosajt, tash e sa vite kanë arritur që të ndihmojnë shumë familje në ndërtimin e shtëpive dhe shërimin e të sëmurëve brenda edhe jashtë vendit.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këshilli i Drejtorëve në Komunën e Suharekës ka mbajtur mbledhjen…