Dy komisione të Kuvendit mblidhen sot

21 qershor 2024 | 08:28

Dy komisione të Kuvendit do të mblidhen sot.

Komisioni Hetimor Parlamentar mblidhet për procesin e subvencionimit të blerjes së teksteve shkollore dhe mjeteve mësimore për nxënësit e nivelit të Arsimit fillor dhe Arsimit të Mesëm të Ulët për vitin shkollor 2023/2024. Në rend dite është përzgjedhja e ekspertëve.

Ndërkaq komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal shqyrton Projektligjin për Komisionin e Pavarur për Media si dhe ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Zyrtarët Publikë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Tetë muaj luftë e kanë bërë 9-vjeçarin Yunis Jumaa lëkurë…