E dërgojnë në spital të alkoolizuar, shqiptari rreh mjekët dhe infermierët e urgjencës

12 shtator 18:38

Një 33-vjeçar shqiptar ka sulmuar mjekët dhe infermierët në Ankona, Itali. Ai ishte dërguar në spital paski kishte abuzuar me alkoolin, por papritur është tërbuar dhe ka sulmuar mjekët e infermierët.

Mediet italiane raportojnë se shqiptari do të dëbohet nga Italia, por fillimisht duhet të përgjigjet për akuzat “rezistencë dhe kërcënim ndaj një zyrtari publik” dhe “refuzim për dhënien e informacionit lidhur me identitetin e tij”.

I pyetur nga policia, 33-vjeçari nuk ka pranuar të japë të dhënat e tij personale, duke përdorur shprehje kërcënuese ndaj policëve dhe duke i rezistuar aktivitetit të tyre.

Në sajë të përdorimit korrekt të teknikave operacionale, efektivët kanë arritur të frenojnë vrullin e shtetasit shqiptar.

Nga hetimet rezultoi se shqiptarit i ishte refuzuar kërkesa për rinovimin e lejes së qëndrimit.

omisariati i policisë së Ankonës ka dhënë urdhrin për t’u larguar nga territori kombëtar brenda 15 ditëve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Dhomat e Specializuara të Hagës kanë bërë të ditur Trupi…