Elefanti që ‘tymos’ në Indi, hutohen ekspertët

28 mars 2018 | 11:26

Një video e një elefanti në natyrë që nxjerr ‘hi’ ka hutuar ekspertët e jetës së egër në mbarë botën.

Vinay Kumar, një shkencëtar i Shoqërisë së Ruajtjes së Jetës së Egër në Indi, ka filmuar 48 sekonda në pyll në Karnataka një elefant.

Shkencëtarët ka deklaruar se janë ende të paqartë pse një elefant kishte tym në gojë dhe nxirrte ‘hi’ prej saj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Fotografi i botës shtazore, Arian Mavriqi, në liqenin e Badovcit…