Emrat për Guvernator të BQK-së procedohen për votim në Kuvend

24 janar 2018 | 15:31

Komisioni për Buxhet dhe Financa, të mërkurën, i ka proceduar në Kuvend të Kosovës emrat e katër kandidatëve që kanë hyrë në listën e ngushtë për Guvernator të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK).

Fehmi Mehmeti, Shkëndije Himaj, Besnik Bislimi dhe Safet Merovci janë katër emrat që priten të votohen për të parin e BQK-së.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Kujtim Gashi, ka…