Envirnet Managment Systems L.L.C. Branch in Kosovo, shpall të pavlefshmen certifikatën e biznesit me numër: 70651505 dhe numër UNIK: 810802026.

27 qershor 12:53

Envirnet Managment Systems L.L.C. Branch in Kosovo, shpall të pavlefshmen certifikatën e biznesit me numër: 70651505 dhe numër UNIK: 810802026.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Karateistja Fortesa Orana, është eliminuar qysh në raundin e parë…