Shpallje nga Erjon Jetullahu

07 korrik 12:41

Erjon Jetullahu nga fshati Baks, komuna e Skenderajt, shpall të pavlefshme dëftesën e shkollës fillore dhe dëftesën e shkollës së mesme të ulët të lëshuara nga ShFMU “Dëshmorët e Qyqavicës” në Çirez.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës, janë shqyrtuar disa…