“Euro Hydrant” sh.p.k. bën zvogëlim të kapitalit

18 prill 12:56

Kompania “Euro Hydrant” Sh.p.k. me numër Unik Unifikues: 811365429, me seli në Podujevë, bën zvogëlimin e kapitalit prej 100.000 € në 1.000 €, si dhe aksionar mbetet vetëm Alltëne Krasniqi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shifra e të vdekurve nga koronavirusi në Itali vijon të…