“Facebook”-u vjen me dy ndryshime të mëdha

20 shkurt 13:28

“Digi Times” shkruan se rrjeti social “Facebook” së shpejti do të lansojë dy risi që deri më tani nuk i ka pasur. Bëhet fjalë për risinë “Aloha” dhe “Fiona”.

“Aloha” dhe “Fiona” do të jenë dy folëset dhe dëgjueset e zgjuara. Kjo risi pritet të lansohet në muajin korrik këtë vit. Sipas informacioneve të shpërndara në faqen “Digi Times”, “Aloha” dhe “Fiona” do të vijnë me ekranet e ndjeshme në prekje me diagonalet 15 inç, si dhe do të ofrojnë video dhe veçori të tjera të shumta të rrjeteve sociale.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vdekshmëria mes foshnjave mbetet alarmante, veçanërisht në vendet më të…