Faruk Mujka emërohet kryeshef i ndërmarrjes “Ibër Lepenc”-i

02 dhjetor 13:22

Ish-kryetari i Qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje në Mitrovicë dhe ish-nënkryetari i komunës së Mitrovicës, Faruk Mujka, është emëruar nga Bordi i Drejtorëve i Ndërmarrjes “Ibër Lepenc”-i kryeshef ekzekutiv i kësaj ndërmarrje.

Mujka në këtë pozitë ka mandat trevjeçar me mundësi vazhdimi edhe për një mandat të ri.

No description available.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ka arritur në shtëpinë e familjes së saj në fshatin…