Ferma e lopëve në fshatin pa banorë në Kamenicë, profesori punon edhe blegtor

15 shkurt 20:20

Profesori që për normë punon në shtatë shkolla.

Fshati Vriqec i komunës së Kamenicës ka mbetur me tetë shtëpi dhe dy ferma lopësh. Rruga e dëmtuar nga reshjet, kanalizimi që rrjedh nga shkolla e fshatit dhe mungesa e ndihmës nga komuna po e lënë këtë fshat pa banorë.

Por një profesor nga ky fshat që është edhe blegtor punon në shtatë vende pune për të realizuar normën.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vetëm pas dy jave në postin e kryeministrit, deputeti i…