Filloi programi për gjyqtarë talent dhe mentor

04 dhjetor 2017 | 14:54

Ka filluar programi për herë të parë për gjyqtarë talent dhe mentor të futbollit.

Në këtë program marrin pjesë gjyqtarët dhe asistentët, të cilët janë përzgjedhur nga Komisioni i gjyqtarëve dhe konsiderohen se janë talent në fushën e referimit.

Ky program për herë të parë mbahet në Kosovë nën përkujdesje të FFK-së dhe seminari hyrës mbahet nën drejtimin e instruktorit të UEFA-së, Alan Snoddy. Në këtë program i cili do të zhvillohet brenda një cikli dy vjeçar marrin pjesë 4 gjyqtarë, 7 asistentë dhe 5 mentorë.

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
  Procedurat mjekësore rutinore siç janë procedurat kirurgjikale ose terapia…