“Fshati” i minjve

09 janar 10:59

Të ballafaquar me një familje minjsh që drejtohen për në kopshtin tuaj, shumë prej nesh do të vinin kurthe. Por, fotografi i jetës së egër, Simon Dell, megjithatë, pa një mundësi.

Me shpresën e gjetjes së disa fotografive të mrekullueshme, ai vendosi të krijonte një fshat në miniaturë për brejtësit e vegjël. Dell krijoi një shtëpi të veçantë dhe shesh lojërash për minjtë, të cilët ai i ka quajtur Xhorxh dhe Mildred, dhe fëmija i tyre, Mini. Krijesat e vogla hanë manaferra dhe arra.

Lajme të sponsorizuara