Ftesë për ofertë nga ShFMU “Hasan Prishtina”

06 shkurt 18:45

Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët “Hasan Prishtina” në Prishtinë shpallë “ftesë për ofertë” për të gjitha kompanitë e tekstilit të cilat janë të interesuara t’i paraqesin ofertat e tyre për furnizim me uniforma shkollore për nxënësit dhe mësimdhënësit e kësaj shkolle.

Afati i fundit për dorëzimin e këtyre ofertave është data 16 shkurt 2018, ora 17:00 deri 17:15 minuta. Për informata më të hollësishme dhe për kushtet e  tjera mund të informoheni në gazetën “Epoka e re”, në versionin e shtypur, e cila botohet të mërkurën, datë 7 shkurt 2018.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka folur për çështjen e…