“GAZETA E ALPEVE” THEMELON ÇMIMIN “BYLBYL BREÇANI” PËR VETERANËT E BETEJËS SË KOSHARES

28 dhjetor 11:41

Nga RALI LURA

“Gazeta e Alpeve”- gazetë Rajonale-Pan Shqiptare-Ndër Ballkanike (Shqipëri- Kosovë-Mali i Zi-Lugina e Preshevës-Sanxhak e Nish-Maqedoni e Veriut), prej Dhjetorit 2021, ka themeluar Çmimin “Bylbyl BREÇANI”, në nderim te Heroit Kombëtar të Betejës së Koshares e Luftës së Kosovës.

Drejtori i “Gazeta e Alpeve” për Kosovën, Halil AHMETI- Veteran i UÇK, ish deputet në Kuvendin e Kosovës, e lexoi Motivacionin e Çmimit “Bylbyl BREÇANI” dhe ia dorëzoi atë në mënyrë ceremoniale në Tropojë, Z. Agron JUSUFI- Kryetar i Shoqatës së Veteranëve të Luftës të Brigadës 138 “Agim Ramadani” të Betejës së Koshares.

Nderonin me praninë e tyre: Z. Rexhë BYBERI – kryetar i Bashkisë së Tropojë; Gjeneral Rrustem Berisha- ish Ministër i Mbrojtjes së Kosovës; Gjeneral Anton Quni – ish Ministër i Mbrojtjes së Kosovës; Gjeneral Fadil Hadergjonaj i Luftës së Kosovës; kolonel Feriz Trezhnjeva- ndër komandantët e Betejës së Koshares dhe ish Këshilltar i lartë i MM të Kosovës, motra e vëllezër dhe të afërm të Bylbyl Breçanit – Hero i Kombit, Z., Lulzim Logu – Kryetar i Klubit të Shkrimtarëve e Artistëve të Tropojës, Nuredein Seci – Mjeshtër i Merituar i Sportit – i ardhur nga Amerika dhe të tjerë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Te Real Madrid po presin merkaton e janarit për të…