Gjinekologji: 34 lindje për 24 orë

30 janar 12:13

Në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike në 24 orët e fundit janë kryer 34 lindje.

14 foshnje të porsalindura janë të gjinisë mashkullore dhe 20 të gjinisë femërore.

11 nga lindjet janë kryer me operacion, përderisa 13 nëna kanë lindur për herë të parë.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka thënë sa i…