Gjinekologji, 36 lindje për 24 orë

24 janar 14:19

Në Klinikën Obstetrike Gjinekologjiike, ka pasur 36 lindje për 24 orë. Prej tyre, 23 lindje me operacion.

Nga foshnjat e porsalindura, 15 janë të gjinisë mashkullore dhe 22 femra. Ka pasur një lindje me binjak.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Prof. Lisen Bashkurti Rrjetet sociale po ndryshojnë idetë, dëshirat dhe…