I gjithë fshati në dietë

21 shkurt 11:10

Bashkia e Naronit në Spanjë, e cila ka 39 426 banorë, ka vendosur të dobësohet kolektivisht. Banorët e kësaj bashkie kanë ndërmarrë një nismë për ta përmirësuar shëndetin e tyre.

Ata kanë vendosur të humbasin 100 mijë kilogramë për dy vjet. “Komuniteti është i fokusuar të bëhet i shëndetshëm dhe kemi vendosur si objektiv të humbasim 100 mijë kg”, ka treguar doktori Carlos Pinero.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministrja e Kulturës së Shqipërisë, Mirela Kumbaro, ka qenë në…