Gjykata Supreme refuzon ankesën e AAK-së

27 dhjetor 2017 | 11:29

Gjykata Supreme ka vendosur për ankesën e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), të paraqitur kundër vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) për zgjedhjet në Istog.

Kolegji i Gjykatës Supreme e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e këtij subjekti, të paraqitur kundër vendimit të PZAP-së.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Partitë politike për zgjedhjet e 11 qershorit kanë shpenzuar miliona…