Gjyqtari Federal hedh poshtë padinë për manipulim në Pensilavani

22 nëntor 11:05

Kandidati për President të ShBA-ve, Donald Trump ka dështuar në padinë e tij për shtetin e Pnesilavnisë.

Gjyqtari Federal, Mattheë Brann u shprehë se ekipi i Donald Trump nuk kishte arritur të ofroj prova se ka pasur manipulim në zgjedhjet e 3 nëntorit.

“Kësaj gjykate i janë paraqitur argumente ligjore pa bazë dhe me akuza spekulative,” thuhet në vendimin e Gjyqtarit Federal.

Ekipi i Trump po ashtu kërkoj rinumërim të votave në Georgia por pas numërimit të çdo vote me dorë përsëri fitues doli Biden

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Miriam Cani dhe Alban Skënderaj janë ndër këngëtarët më të…