HANDIKOS-i shënon Ditën Ndërkombëtare të Përdoruesve të Karrocës

01 mars 2024 | 08:26

HANDIKOS sot do ta shënojë Ditën Ndërkombëtare të Përdoruesve të Karrocës, me ç’rast organizohet aktiviteti i një shëtitje 30-minutëshe me karrocë në njërën nga rrugët e kryeqytetit.

Pjesëmarrës do të jetë nënkryetari i komunës së Prishtinës, Alban Zogaj, të cilin do ta shoqërojë drejtori i HANDIKOS, Afrim Maliqi, ndërkaq aktiviteti nis prej orës 13:30 nga objekti i vjetër i komunës së Prishtinës

Dita e Përdoruesve të Karrocës për herë të parë u shënua më 2019 në Kosovë me qëllim të arritjes së ndikimit pozitiv të karrocës në jetën e një personi, rikujtimit të numrit të përdoruesve të karrocës në vend dhe në botë, si dhe vetëdijësimit të shoqërisë për ta bërë botën një vend të qasshëm për të gjithë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Anëtari i kryesisë së PDK-së, Bernard Nikaj, ka thënë se…