Hapet afati për paraqitjen e patent-shoferëve

12 janar 10:32

Sot është hapur afati i testimit për patentshoferë. Numri i madh i kandidatëve ishte tejet i madh, gjë që ka shkaktuar tollovi dhe aspak respektim të distancës sociale.

Qindra qytetarë nga orët e para të mëngjesit kanë filluar paraqitjen e provimeve teorike te Stacioni i autobusëve, në Prishtinë.

Muaj më parë me vendim të Ministrisë së Infrastrukturës ishte pezulluar paraqitja e provimeve për shkak të pandemisë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, sot ka…