Hapet konkursi për policë të rinj

16 prill 10:45

Policia e Kosovës (PK) sot ka shpallur konkursin për pranimin e zyrtarëve policorë.

Konkursin për pranimin e zyrtarëve policorë mund ta gjeni në versionin e sotëm të shtypur të gazetës “Epoka e re”.

Në këtë konkurs janë të paraqitura kriterët që kërkohen për pranimin e zyrtarëve policorë.

Konkursi do të jetë i hapur nga sot deri më 10 maj.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
KEK-u e ka mposhtur 2 Korrikun me rezultat 1-2, dhe…